Formulario cerrado

Conferència ¨Economia circular: negocis sostenibles¨

17/03/2017 09:30

VER OPCIONES

PRESENTACIÓN

L’ objectiu de la conferència és:

  • generar un espai de debat i coneixement sobre l´economia circular on hi conflueixin diferents sectors de la societat: persones emprenedores, experts, administracions, estudiants, etc
  • conèixer metodologies i iniciatives reals d’economia circular per facilitar claus rellevants sobre com innovar per a la millora de la societat: reciclatge, reutilització, recursos naturals locals, etc.

Participants:

1. Daniel Wahl

El Dr. Daniel Wahl és consultor internacional en sostenibilitat amb més de 14 anys d'experiència treballant en països tan diversos com Escòcia, EUA, Hondures, Mèxic, Tailàndia, Japó, Espanya o Anglaterra. És membre a més del International Futures Forum.

2. Nicola Cerantola

Nicola Cerantola és expert en disseny de models de negocis circulars. És director d´Ecologing. Enginyer industrial italià, consultor i formador d'ecoinnovació, és el desenvolupador de l'ecocanvas, techie, viatger, wwoofer, explorador, connector i agregador social, aprenent de la vida. És professor d´Ecodisseny i ACV en graus i màsters IED Madrid, i col·labora activament amb la xarxa Hub i SlowFashionSpain en diverses iniciatives.

3. Miquel Ramis

Miquel Ramis és el director del projecte Artifexbalear basat en la metodologia del learning by doing i en el learning by teaching.  Ha creat projectes com un amfiteatre amb pedra seca, estufes russes d'alta eficiència tèrmica, construcció d'espais amb voltes artesanals amb materials locals, totes de gran interès.

 

CONTACTO

FORMULARIO