Formulario cerrado

Canvas +45: pon en valor tus competencias

VER OPCIONES

PRESENTACIÓN

Es necessari conèixer-se a un mateix per saber quin és el nostre objectiu professional, quins recursos utilitzem per a la recerca de feina, saber què estam disposats a canviar o a millorar i saber identificar quin és el nostre valor afegit.

Identificarem, mitjançant el mètode Canvas personal, les nostres competències personals i professionals, prendre consciència de quines son les nostres capacitats i habilitats, de quina forma son transferibles als llocs de feina  pels quals estem optant i com transmetre al currículum i l'entrevista de treball.

El taller, dirigit a persones majors de 45 anys, en edat laboral, té una durada de 15 hores repartides amb 5 sessions d'assessorament grupal amb treball continu a nivell personal. Més una sessió pràctica d’entrevista de selecció de 3 hores

 

Dates: 19, 21, 23, 26, 28 i 30 de juny de 2017

Horari: de 9.30 a 12.30h

Lloc: PalmaActiva. C/ Gerreria, 8. Palma

NOTA IMPORTANT: Imprescindible la preinscripció a la nostra pàgina Web. El plaç de preinscripció finalitzarà 3 dies abans de l'inici de l'acció o be a l'arribar a 50 persones preinscrites. Només seguirà oberta si no hi ha suficients preinscripcions per a realitzar l'acció formativa. Es confirmará telefònicament la seva participació al taller.

CONTACTO

FORMULARIO