Formulario cerrado

Vitamina creativa per a projectes innovadors

13/12/2017 18:30

VER OPCIONES

PRESENTACIÓN

L'objectiu de la conferència és:

Donar les claus, estratègies i casos d’empreses que activant la seva capacitat creativa han desenvolupat projectes més innovadors. La creativitat de les empreses i emprenedors han d’estar en permanent funcionament per a generar innovació, però com ho farem? Qui  ho pot fer en una organització?  Respondrem a aquestes qüestions en una sessió activa i participativa.

Entre d’altres es tractaran els següents continguts: variables per a desenvolupar la creativitat, claus per a desenvolupar una sessió de creativitat, palanques de la innovació per obtenir resultats en curt i mig termini.

Juan Pastor Bustamante

Expert en creativitat i innovació personal, organitzacional i territorial.

CEO de la consultora de creativitat i innovació Repensadores. Dirigeix la plataforma Red de Industrias Creativas  promoguda per la  Fundació Santillana i l’Istituto Europeu de Design (IED Madrid). Treballa com a professor i director de cursos de creació i consolidació d’empreses des de fa 15 anys en institucions educatives com Escola d’Organització Industrial (EOI) i l'Institut Europeu de Disseny.

Forma part de "Los 100 de la Fundació COTEC" com a expert en Industria Creativa. Es tracta de la major xarxa d'experts en innovació en espanyol.

 

 Ha treballat com a consultor per a empreses com: Telefónica, Iberdrola, Renfe, Repsol, Banesto, Microsoft,  Abengoa, etc.

LUGAR

PalmaActiva, c/ Socors,22

CONTACTO

FORMULARIO