Formulario cerrado

"Som aquí!", jornada d'emprenedoria femenina a Cornellà

28/05/2017 10:00

VER OPCIONES

PRESENTACIÓN

“Som aquí! és una jornada emprenedora, lúdica i reivindicativa, per a donar a conèixer el talent femení de la nostra ciutat, que tindrà lloc el diumenge 28 de maig al Castell de Cornellà. La Xarxa de Dones Emprenedores de Cornellà us convida a passar un dia diferent aprenent, compartint i gaudint de xerrades i activitats per a tots els públics.

Al matí, l’acte girarà al voltant de l’àmbit emprenedor, dirigit a totes les dones de Cornellà que vulguin començar un negoci, tinguin un projecte en ment o ja el tinguin en marxa. Es faran dues xerrades i una sessió de networking, guiades per professionals del màrqueting. Serà un bon espai per a descobrir noves idees i fer nous contactes personals.

A la tarda, la jornada "Som aquí! sortirà al carrer i s'obrirà a tothom, oferirà activitats i tallers al voltant del castell, portats a terme per les pròpies sòcies de la Xarxa de Dones Emprenedores de Cornellà. Hi haurà música, menjar, beguda… creativitat i molt més.

   * L'entrada a la jornada no està restringida. El preu de la inscripció a les ponències del matí és una aportació voluntària per col·laborar amb la Xarxa de Dones Emprenedores.

LUGAR

Castell de Cornellà, C/ Mossèn Jacint Verdaguer, s/n. Cornellà de Llobregat

CONTACTO

FORMULARIO