Formulario cerrado

Competició de Bloc a CAN PUÇA- EL BLOC INVISIBLE

22/04/2018 09:00

VER OPCIONES

PRESENTACIÓN

Explicació i instruccions

És una competició d'escalada, en un sala de boulder, en la qual haureu de dissenyar 2 blocs; un  fàcil, i un altre de difícil ( amb un màxim de 15 moviments, preferiblement d'uns 7). Els marcareu en uns fulls i els donareu a l'organització (que és qui els senyalitzarà al plafó). Tanmateix, també hi haurà blocs dissenyats pels organitzadors.

S'hauran de resoldre el màxim nombre de blocs durant el matí i quan els resoleu anoteu en una graella que us donarem, si els heu encadenat, o no, i qui creieu que és l'autor. A la tarda hi haurà la final (amb blocs ja muntats) i l'entrega de premis, amb productes de proximitat.

Al migdia hi haurà pica-pica i dinar. A més a més, la inscripció també inclou una samarreta.

El disseny dels vostres blocs els podeu lliurar, preferiblement, la setmana abans per agilitzar el muntatge dels blocs; i així no demorar l'inici de la competició. Si hi ha escaladors inscrits que no són de Can Puça, la setmana abans tenen entrada gratuïta per tal de muntar-los amb temps. I si no podeu venir entre setmana, el mateix diumenge veniu 1h abans (a les 9h) i els dissenyeu.  

L'horari d'inici és a les 10h, però pels competidor que hagueu de muntar blocs el mateix diumenge recordeu venir a les 9h. Així evitarem que s’endarrereixi el començament.

No cal que us porteu menjar, ja que la inscripció inclou esmorzar, pica-pica i dinar. Per esmorzar hi haurà pa, tomaquet, embotit (per fer entrepans), fruïta, sucs, cafè, llet, cola-cao i alguna infusió.

Farem la comanda de les samarretes el 7 d'abril. De manera que, si us voleu assegurar tenir la vostra talla feu la inscripció abans d'aquesta data. 

El mateix dia us podeu inscriure amb un increment de 3 euros, tanmateix heu d’estar a Can Puça a les 9h.

LUGAR

Carrer Samuel Barrachina, 3. Sitges. Al costat de la llar d'infants la Moixiganga.

CONTACTO

FORMULARIO