Formulario cerrado

Inscripcions de 8€ al tast del Puigmal per a persones que no disposen d'assegurança

23/07/2017 09:00

VER OPCIONES

PRESENTACIÓN

Diumenge 23 de juliol tindrà lloc el 8è tast de vins al cim del Puigmal , a gairebé 3.000 metres d'alçada. Hi participaran cellers de la DO Empordà amb un objectiu comú: situar els vins de la DO Empordà al sostre de Girona.  Un gest simbòlic que vol posar de manifest l'esforç dels productors empordanesos per millorar els seus vins i la intenció de situar-los el més amunt possible. En cas de mal temps, la pujada tindria lloc el 30 de juliol.

Inscripcions obertes
El preu de l’activitat és de 8€ per a les persones que no tinguin assegurança de muntanya. Els que disposen d’assegurança només han d’abonar 5€. 

Horaris 
Després de les inscripcions obertes a les 08.00h la jornada s'iniciarà a les 9.00h del matí amb la sortida des del Coll de Fontalba. Cap a les 12.00h, hi ha prevista l'arribada al cim on es realitzarà la inauguració del tast de vins. 

Recomanacions
Cal tenir una preparació física mínima, ja l'activitat inclou una tres hores d'ascens i dues de descens. Cal dur roba, calçat i mitjons adequats. Així mateix cal portar menjar de ruta (esmorzar i dinar), bastons per caminar, folre polar, anorac o impermeable amb caputxa, barret o gorra amb visera, ulleres de sol, protecció solar i labial, cantimplora amb 1,5 litres d’aigua, farmaciola bàsica (iode, tiretes, pegats per a butllofes).

CONTACTO

FORMULARIO