Formulario cerrado

Conferència ¨Empreniment social; benestar pel futur¨

VER OPCIONES

PRESENTACIÓN

L'objectiu de la conferència és:

• Generar un espai de debat i coneixement sobre l'emprenedoria i la innovació social on hi conflueixin diferents sectors de la societat: persones emprenedores, experts, administracions, estudiants, etc.

• Conèixer iniciatives reals d'emprenedoria social, locals i internacionals per facilitar claus rellevants sobre com innovar per a la millora de la societat, especialment orientat cap a col·lectius amb necessitats especials.


Hi participen:

Cristina Serrano, Cap de comunicació de MTA - València i,  Berta Lázaro,  Directora de Teamlabs Barcelona - MTA

Des de la  Mondragón Team Academy  impulsen l'emprenedoria social com la forma més àmplia de trobada entre empreses i societat, fomentant la ciutadania global i la generació de la capacitat de canvi i impacte social, tot això com un element bàsic per als negocis i per a mantenir-se en entorns cada vegada més globalitzats i competitius.

Guillaume Lefebvre

Director d'operacions de Siel Bleu Europa, és una organització sense ànim de lucre que empra al voltant de 440 empleats a França, Espanya, Bèlgica i Irlanda. El 1997, Siel Bleu va ser pionera en el concepte de la utilització de l'activitat física adaptada com un mitjà dinàmic de promoció de la salut, especialment de les persones grans, i com una forma de millorar els llaços socials. Siel Bleu Espanya és una empreniment social que millora la qualitat de vida de les persones.

Sergi Boix

És director de 3 Glops - Salut Mental (Mallorca), un projecte d'emprenedoria social i innovador que, a partir de l'embotellament i distribució d'aigua local i de qualitat a empreses i domicilis, té un triple objectiu: fomentar la inserció laboral de les persones amb malaltia mental; aconseguir més recursos propis per als programes de les associacions i els seus usuaris i donar més visibilitat a aquest col·lectiu. Ha estat premi a la Innovació Social 2016 del Consell de Mallorca.

CONTACTO

FORMULARIO