Formulario cerrado

16a Trobada de Pubilles Escaladores

02/06/2018 09:00

VER OPCIONES

PRESENTACIÓN

Esdeveniment social d'escaladores en el qual es reuneixen i comparteixen les activitats que es peoposen des de l'organització.

PUBILLES, Som-hi!!!!

Ja està en marxa la Trobada!…… ja ho sabeu, quan ve el bon temps, benvinguda primavera i desitjada Trobada de Pubilles escaladores! En sumem una més i enguany ja són 16.

Aquest any ens trobem a Montserrat; el 2 I 3 de JUNY. El primer cap de setmana de juny toca concentració a la nostra estimada muntanya màgica. L'escalada de cigronets i peuets serà la nota dominant.

Aquest any ens trobarem al melic del Principat. Després d'uns quants anys d'absència, tornem! Totes coneixeu Montserrat i ja sabeu que és ben versàtil. Segur que donarà resposta a totes les vostres inquietuds. Tindrem diverses escoles per triar i podrem escalar tan via llarga com esportiva. Tanmateix no arreu, ja que hi ha zones restringides com la vinya nova (ja us facilitarem informació sobre aquestes zones en el bloc).

Enguany projectarem una pel·lícula i a posteriori farem un col·loqui com a resposta a la demanada de moltes de vosaltres.

IMPORTANT!!! Enguany no hi ha opció de llit, podem fer nit totes al mateix gimnàs de l'escola. NO ES PODRÀ ACAMPAR.

LUGAR

ESCOLA MANSUET. Carrer Montjuïc, 08293 Collbató, Barcelona

CONTACTO

FORMULARIO