Formulario cerrado

Projecció documental ‘Petitet (Rumba pa’ti)’

14/07/2018 22:00

VER OPCIONES

PRESENTACIÓN

Dissabte 14 de juliol - 22.00H
Alfolí de la Sal (L'Escala)
Gratuït

Carles Bosch, director de títols com Balseros (candidata a l'Oscar a la millor pel·lícula documental de 2004), Setembres (2007) o Bicicleta, cullera, poma (Goya a la millor pel·lícula documental de 2011), torna per explicar-nos la història de Petitet (Rumba pa'ti), un documental que es projectarà el 14 de juliol a l’Alfolí de la Sal.

Petitet és un músic gitano, fill d'un dels ‘palmeros’ del mític Peret, que va prometre a la seva mare moribunda que un dia portaria la rumba catalana a l'escenari d'un gran teatre de Barcelona. Per poder complir la seva promesa, ha de reunir una vintena de músics gitanos -genials però indisciplinats- i aconseguir el miracle que s'entenguin amb ... una orquestra simfònica!

Petitet (Rumba pa'ti) és la crònica d'una carrera d'obstacles, de vegades dura i sovint divertida, sobre la lluita desigual d'un somiador contra totes les circumstàncies. La crònica de més d'un any d'aventures i desventures que hauria de culminar el dia que Petitet compleixi la seva promesa al Gran Teatre del Liceu ... o que fracassi en l'intent.

Acabada la projecció, a les 23.30 h, hi haurà l’actuació del grup de rumba catalana: RUMBA-RUMBA! ELS AMICS DEL PETITET.

LUGAR

Alfolí de la Sal (c/ Alfolí, 4, L'Escala)

CONTACTO

FORMULARIO