Formulario cerrado

Conferència 'Camins de silenci a la Mediterràni', amb Martí Albesa i Sara Montesinos

12/07/2019 19:00

VER OPCIONES

PRESENTACIÓN

Els periodistes Martí Albesa Sara Montesinos, de la mà de La Talaia, exposaran a partir dels seus viatges la situació d’arribades de persones migrants a Europa, els principals punts d’entrada i la gestió governamental que se’n fa. El seguiment humà i mediàtic de l’arribada de persones refugiades a Grècia fa néixer la Talaia. Des de llavors, aquest projecte periodístic continua narrant vides silenciades a diversos punts migratoris, entre ells, el més proper, l’anomenada Frontera Sud. Després de documentals com Eko 385 i Més enllà dels camps, i del llibre Petjades d’aigua i sal, sobre Grècia, els periodistes continuen posant càmera i llibreta a Algeciras, Almería i Melilla.

En Martí Albesa és fotoperiodista i cofundador de La Talaia. Actualment combina el projecte amb altres col·laboracions a mitjans de comunicació, com Nació Digital o el Diari Ara, i festivals culturals com el MOT i el Sismògraf. La Sara Montesinos és periodista. Ha treballat a organitzacions humanitàries i polítiques com a comunicadora i col·laborat a mitjans com La Directa o el Diari Jornada. Actualment exerceix a La Talaia, projecte del qual n’és també cofundadora.

A continuació, la cantant Clàudia Cabero, guanyadora de l’edició 2018 del Concurs Sons de la Mediterrània, clourà l’acte amb un concert durant el que presentarà el seu debut discogràfic Melic.

Les activitats tindran lloc a l'Alfolí de la Sal.

LUGAR

Alfoli de la Sal

CONTACTO

FORMULARIO